23/8/11

PREVIEW

Εχτές πήγα στο  Athens Metro Mall για βολτίτσα και ψώνια, βέβαια και να δω τις καινούργιες παραλαβές σε ρούχα γι'αυτό πέρασα από Ζara,Stradivarius,Blanco και H&M!!!
Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια με λίγα πράγματα ενθουσιάστηκα αλλά αρκετά φωτογράφισα!
Δεν μπόρεσα ομώς να τα αποθανατίσω καλά γιατί είχα μια λάθος ρύθμιση μετά το κατάλαβα και ήμουν κουρασμένη για να συνεχίσω γιατί ήμουν άρρωστη τις προάλλες!!!
Τον μόνο καλό φωτισμό τον βρήκα στα Stradivarius ολα τα άλλα είχαν την κλασσική κιτρινίλα!!ΔΡΑΜΑ!!!(Sorry και πάλι για τις κακές φωτό)!!!!

ZARA
Στο ZARA έχει μπει για τα καλά ο χειμώνας με πολλά μουντά χρώματα και λίγα λαμπερά σαν συνέχεια απο το καλοκαίρι αφού πολλοί λένε ότι θα συνεχιστεί το color block, δεν θα είναι άσχημα για φθινόπωρο και χειμώνα να έχουμε λίγο χρωματάκι!!Α! και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση και ψιλοενοχλήθηκα να σας πω την αλήθεια είναι επειδή φωτογράφιζα νόμιζε ο securitας ότι μάλλον κάτι θα κλέψω και μερικές φορές είχα και συνοδεία απο πίσω!!χαχαχαχαχα!!!Μπορεί όμως να ήταν και είδα μου !!Τεσπά!!

Tα πρώτα που είδα στο Zara ήταν αυτά τα 2 !Το 1ο είναι ένα τέλειο κοντό σακάκι με τέλεια εφαρμογή σε μπλέ σκούρο χρώμα!!Και το 2ο ένα πολύ ωραίο παλτό που δείχνει άχαρο στην κρεμάστρα μ'αρέσουν πολλοί οι ψηλοί γιακάδες στα παλτά.



Οι 1ες γόβες είναι με γκλίτερ ωραίες για clybbing ,οι 2ες γόβες είναι οι αγαπημένες μου είναι snakeskin και μ'αρέσουν γιατί μπορείς να τις βάλεις και για το γραφείο με ένα αυστηρό κουστούμι αλλά και για καφέ και για δισκέδαση!! Την τσάντα την άφησα τελευταία γιατί ξετρελάθηκααααα είναι όλη δέρμα και σκληρή υφή, είναι αρκετά μεγάλη αλλά σικάτη, για γραφείο είναι τέλεια!!Τα έβαλα μαζί γιατί μου ταίριαζαν πολύ!!


Τα 3 φορέματα ήταν τα μόνα που μου έκαναν εντύπωση και απο θέμα χρώματος (το 1ο είναι πράσινο το αγαπημένου μου χρώμα), από θέμα υφής και μοτίβου!!


Τα συγκεκριμένα μπλούζακια μου έκαναν εντύπωση γιατί ήταν στο ίδιο μαγαζί έμοιαζαν και τόσο πολύ μεταξύ τους !Το 1ο όμως είναι trf to 2o basic διαφορετική τιμή, διαφορετική ποιότητα ίδιο μαγαζί :) καλό;



Το συγκεκριμένο μπορεί να φορεθεί και σαν τουνίκ και σαν φόρεμα και σαν μπλούζα με τζιν ή παντελόνι ανάλογα το ύψος μας!!!



Κάποια t-shirt που μου άρεσαν!!!!!


Αυτή είμαι εγώ στα δοκιμαστήρια με 2 μπλουζάκια!!Το αριστερά είναι απο τις εκπτώσεις και το δεξί (το οποίο και πήρα) απο την καινούργια collection!!H λεπτομέρεια είναι το φερμουάρ της μπλούζας απο πίσω το οποίο είναι μπρούτζινο!!Α!κα το μπλουζάκι ήταν όλο με τρύπες!!



STRADIVARIUS

Tα STRADIVARIUS είχαν χρωματιστά ρούχα αλλά με διάθεση πιο φθινοπωρινή. 

Το σακάκι μ'άρεσε πάρα πολύ δεν ήταν ιδιαίτερα κοντό και τα χρώματα υπέροχα, αυτά τα 2 χρώματα μου άρεσαν πιο πολύ!!



Επίσης μου άρεσαν και αυτά τα Τ-shirt!!Aλλά πήρα το πρώτο μόνο γιατί απο ρίγες έχω πίξει!!



BLANCO

Στα Blanco η διάθεση ήταν πιο ρομαντική με κυρίαρχα τα στοιχεία της δαντέλας και των μοτίβων

Το δαντελένιο φόρεμα σε φούξια είναι απλά υπέροχο, όπως και η υπέροχη μαύρη φούστα η οποία μου θυμίζει το σορτσάκι απο δαντέλα που έχω πάρει απο το myfashionfruit.com και το πράσινο φόρεμα με το ύπεροχο κέντημα που στο τέλος το αγόρασα!!


Μου πήρε τα μυαλά αυτό το φόρεμα έτσι απλά, με αυτό το υπέροχο μοτίβο μπροστά και πίσω. Η πλάτη έχει αυτό το ιδιόμορφο σχέδιο που επίσης μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!!!Δίπλα απο το μέρος που ήταν κρεμασμένο το φόρεμα είχαν βάλει ένα γιλέκο προφανώς για να το συνδυάσουμε και είχαν δίκιο, ΤΑΙΡΙΑΖΕ, έκανε το φουστάνι casual χωρίς να δείχνει φθηνό!!Δυστυχώς δεν το πήρα :( αλλά πιστεύω να το προλάβω!!


Ξεπρόβαλα το κεφάλι μου από τα δοκιμαστήρια για να μου φέρει κάτι η πωλήτρια, στα δεξιά μου ήταν μια κυρία γύρω στα 40 και φορούσε αυτό το φόρεμα, το οποίο το είχα περιφρονήσει πριν στην κρεμάστρα γιατί δεν είχα δει την φόδρα από μέσα!!Της πήγαινε πάρα πολύ (είχε και ωραίο σώμα, μου θύμιζε λίγο Ισπανίδα), της είπα πάρα πολύ ωραίο, είχε της αμφιβολίες της γιατί την τόνιζε λίγο στην περιφέρεια αλλά κατά τα άλλα ήταν οκ (άλλωστε γυναίκες είμαστε ας  τονίζεται και λίγο αυτό το σημείο που αρέσει στους άντρες)!!!!Μου είπε πάρτο και εσύ αλλά σε small και έτσι έκανα όπως βλέπετε!!Το έχω φορέσει με 2 τρόπους ο ένας είναι να το "βοηθάει" η ζώνη να στέκεται και να είναι πάνω απο το γόνατο και ο άλλος απλά να έχω δέσει την ζώνη και να φτάνει στο γόνατο, μου άρεσει πολύ ο πρώτος!!Ωραίο φόρεμα και με αυτό το βελονάκι που με τρελαίνουν το φοράς μέχρι μέσα φθινοπώρου με έναν jean-jacket και γιατί όχι και με ένα leather jacket για πιο άγριες καταστάσεις χιχιχιχι!! 


Τέλος σας αφήνω με 2 φωτογραφίες από βιτρίνες μια καλοκαιρινή για το καλοκαίρι που χάνουμε ( μην ανησυχείτε είναι λόγω των ημερών αρχίζω εξεταστική και πρέπει να τελειώσω και την πτυχιακή μου) και από την εποχή που μας έρχεται ούτε καν θέλω να πω την λέξη φθιν.....!!!
Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε την βόλτα όσο και εγώ!!!!
Φιλάκια 


toi&moi

benetton


2 σχόλια:

  1. poli wraio post! san na mas pires mazi sou sta magazia!
    oi photos einai mia xara..
    oso gia tous securitades.......eleos! kamia fora mou rxetai na tous vrisw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Peggy xaxaxa egw eriksa sto telos tetoio stravokoitama!!!exw 1 fili pou doulevei zara k mou eipe oti ontws eidika se afthn thn alysida einai ligo parapano apoypeprostateftikoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή