5/9/12

SUMMER FAVORITES

καλό μήνα σε όλους μας και καλό φθινόπωρο σιγά σιγά!!
πέρασε και αυτό το καλοκαιράκι με τα καλά του και τα λιγότερο καλά του..
ελπίζω να περάσετε όμορφα, να πήγατε κάπου έστω και για λίγο γιατί δυστυχώς με όλα αυτά που
συμβαίνουν πού διάθεση και πού χρήμα...

όπως λέει και ο τίτλος παρακάτω θα δείτε τα αγαπημένα μου προιόντα που χρησιμοποιήσα φέτος σε σχεδόν καθημερινή βάση και τα καταευχαριστήθηκα...

NIVEA FIRMING BODY OIL Q10 PLUS 
Ίσως από τα καλύτερα προιόντα που έχω δοκιμάσει, η δράση αυτού του ξηρού λαδιού φαίνεται σχεδόν από την πρώτη εφαρμογή, συσφίγγει  την επιδερμίδα και της χαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί σχεδόν όλη μέρα. Ένα άλλο που υπόσχεται και το είδα στην εφαρμογή του είναι ότι βελτιώνει τις ατέλειες του δέρματος, δεν αφήνει καμία λιπαρότητα, απορροφάται σχεδόν αμέσως από την επιδερμίδα κι δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται ότι μου τόνισε πιο πολύ το μαύρισμα μου! Ειλικρινά αξίζει αυτό το προϊόν....

VASELINE SMOOTHING BODY BUTTER COCOA BUTTER
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟΟ .... αυτό αναφώνησα μόλις το χρησιμοποίησα...Το συγκεκριμένο μου το είχε προτείνει μια φίλη πριν 2 καλοκαίρια και απο τότε το αγοράζω φανατικά γιατί εκτός απο την φοβερή ενυδάτωση που δίνει λόγω του βουτύρου, σου κάνει επίσης το μαύρισμα πιο ενισχυμένο, πιο έντονο και αυξάνει την παράταση του. 

BEPANTHOL ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
Δυστυχώς είμαι από τις κοπέλες που έχω λιπαρό δέρμα στο περιβόητο Τ και λίγα αλλά βασανιστικά σπυράκια, οι κρέμες μου ήταν πάντα ειδικά φαρμακευτικές και πολύ ενισχυμένες, λόγω όμως των ρυθμών της μεγαλούπολης η επιδερμίδα μου είναι ταυτόχρονα αφυδατωμένη.
Πάντα είχα υπόψη μου την ΒΕPANTHOL ποτέ όμως δεν τολμούσα να την πάρω διότι νόμιζα ότι ήταν μια απλή ενυδατική για κανονικές επιδερμίδες, δεν ξέρω κάτι όμως με παρακίνησε και την πήρα.
Την αγόρασα αρχές καλοκαιριού και απο τότε δεν έχω ξεκολλήσει, τα σύν της είναι πάρα πολλά.
Πρώτα από όλα είναι πάρα μα πάρα πολύ ελαφριά, απορροφάται αμέσως, δίνει ματ υφή στην επιδερμίδα και είναι πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ σας. Επιπλέον αναπλάθει τα κύτταρα της επιδερμίδας κάνοντας την να φαίνεται πιο υγιής, έτσι φορώντας την 2 φορές την ημέρα όλο το καλοκαίρι αισθάνθηκα πιο ελεύθερη, πιο ενυδατωμένη..

johnson's face care refresing gel wash
Φέτος αποποίηθηκα τα φαρμακευτικά προϊόντα και στράφηκα σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Έτσι δεν θα μπορούσε εκτός απο την ενυδατική μου να μην αλλάξω και τον καθημερινό καθαρισμό μου. Άκρως αναζωογονητικό gel απομακρύνει οτιδήποτε υπάρχει επάνω στο πρόσωπο σου αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας .

essence sun club matt bronzing powder
Το καλοκαιράκι από μακιγιάζ δεν κάνω πολλά πράγματα για αυτό και λάτρεψα το συγκεκριμένο bronzer, όχι μόνο για την χαμηλή του τιμή και για την τεράστια ποσότητα του αλλά για την ματ καλοκαιρινή εικόνα που δίνει. 

SEVENTEEN X-TRAORDINAIRE MASCARA
Την συγκεκριμένη mascara μου την στείλανε για να την δοκιμάσω και έχω ένα μόνο να πω τα μάτια μου φαίνονται ακόμα πιο τεράστια, τις βλεφαρίδες μου πιο γυριστές, πιο γεμάτες που διαρκούν όλη μέρα.....ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!

AUSSIE MIRACLE MOIST SHAMPOO
Καλοκαιράκι, βουτιές, δυνατός ήλιος, λαστιχάκια όλα αυτά κάνουν τα μαλλιά αφυδατωμένα και να ένα προιόν που κάνει θαύματα. Ναι ναι κάνει θαύματα και μυρίζουν τα μαλλάκια σας  τσιχλόφουσκα για πάνω από μια μέρα..

Τα δικά σας αγαπημένα για αυτό το καλοκαίρι ποιά ήταν;




1 σχόλιο:

  1. η bepanthol κρεμα προσωπο,ειναι πολυ πολυ καλη!
    κ η μασκαρα,ειναι αληθεια τοσο καλη?να το σκεφτω? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή