21/5/12

ESTEE LAUDER BAZAAR 2012

Όπως ξέρετε οι περισσότερες, εδώ και κάμποσες ημέρες παραγματοποιείται το ΒΑΖΑΑR καλλυντικών στα κεντρικά της ESTΕΕ LAUDER.
Το συγκεκριμένο bazaar έγινε για πρώτη φορά πέρσι με μεγάλη επιτυχία απο την πρώτη στιγμή λόγω των πολύ χαμηλών τιμών των προιόντων του από πολύ καλές εταιρείες όπως η ίδια η ESTEE LAUDER,MAC,CLINIQUE,PUPA κ.λ.π. 
Έτσι είπα να πάω και γω φέτος από την πρώτη στιγμή γιατί πέρσι πήγα 2-3 ημέρα και δεν πρόλαβα ουσιαστικά τίποτα. Ευτυχώς για καλή μου τύχη μπήκα στους πρώτους  -να φανταστείτε υπήρχαν άτομα που έπαιρναν χαρτάκια από τις 8 και κανονικά η είσοδος άνοιγε 11.
Μέσα γινόταν ήδη πανικός παντού. Πήγα όμως σε συγκεκριμένα stands διότι λίγο πολύ είχα και πολλά καλλυντικά και αρώματα - μεταξύ μας είχε πολύ καλές τιμές στα αρώματα π.χ. dolce gabbana με 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Στις φωτό που ακολουθούν σας έχω μερικά πραγματάκια που πήρα για μένα όλα τα υπόλοιπα που δεν σας δείχνω τα έχω δώσει ήδη γιατί ήταν δωράκια και εδώ που τα λέμε άργησα και το post λόγω έλλειψης χρόνου...

CLINIQUE
το παραπάνω πολύ πολύ γλυκούλικο μίνι νεσεσέρ είχε τα συγκεκριμένα lip glosses απλά υπέροχα χρώματα
-οι σωστές αποχρώσεις είναι στην παρακάτω φωτό-

ESTEE LAUDER 
nail polish: MEGA FUCHSIA

CLINIQUE
τα συγκεκριμένα είναι δειγματάκια για περιποίηση επιδερμίδας κανονικής-μεικτής
μου άρεσε πολύ το dramatically different moisturizing gel
και μαζί είχε και το vitamin c lip smoothie antioxidant lip colour, αν και σκούρο απλά ξετρελάθηκαααα με την υφή του..


CLINIQUE 
turnaround body smoothing cream
την είχα ξαναπάρει στο προηγούμενο bazaar απλά φοβερή κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό λόγω της πολύ πολύ μικρής απολέπισης που κάνει και είπα να την πάρω και φέτος αλλά το μόνο μείον είναι ότι τελειώνει απίστευτα γρήγορα και στο εμπόριο κανονικά κάνει γύρω στα 36 ευρώ χμ.. νομίζω λίιιγο τσιμπιμένη..

και τελειώνω με τον στρατό μου από καλλυντικά carroten

αυτά τα ολίγα απο μένα.....πάλι πίσω στο τρέξιμο
φιλάκιααααα πολλάαααα 


3 σχόλια: